Guggolás, húzóckodás

2012.08.21. 13:34

1. lépés: gyertya, 3*15+1*16. Ámbár sikerült a 16. ismétlés az utolsó sorozatban, eléggé kivett belőlem mindent. Úgyhogy még 2 edzésig maradok a 15 ismétlésnél.


1. lépés: függőleges húzás. 5*32+1*34. Az a gondom, hogy ilyen ismétlésszámokkal és ennyi sorozattal, a gyakorlat kezd monotonná és unalmassá válni. Viszont rohanni meg nem akarok, mert az alkarom így is elfárad -> nagyon nincs még erős fogásom. Szintet lépni akkor kéne amikor minimum két vagy három egymás utáni alkalommal sikerül a 3*3*40. Ehhez a legoptimistább becslésem is még 7-8 edzés. Legközelebb megpróbálok még egy ismétlést emelni minden sorozatban. Ha eljutottam 40-ig akkor fogok majd további sorozatokat bepakolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://fotelworkout.blog.hu/api/trackback/id/tr714723140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása